27 May

Didesnis tofu pasirinkimas prekybos centruose!

Tikri tofu mėgėjai žino: rasti gerą tofu gali būti sunku. Labai sunku. Vienas per kietas. Kitas per minkštas. Trečias per brangus. Ketvirto galima gauti tik specializuotoje parduotuvėje, kuri baisiai toli. O tofu norisi… Tad žinią, kad į IKI prekybos centrus atkeliavo naujų tofu, pasitikau itin džiaugsmingai.
Natūralus “Lunter” tofu – toks, kokio ir galima tikėtis. Paprastas, minkštas, drėgnas. Ne per kietas, ne per trapus. Todėl buvo sunaudotas ruošiant taip mėgiamą tofinienę – su smidrais, slyviniais pomidoriukais ir pavasariniais žalumynais. Be jokių abejonių šis tofu tiks ir pamarinavimui, ir į saldžius patiekalus, ir į karius ar į bet ką, kur besugalvotumėte. Tame ir natūralaus tofu žavesys – jis gali virsti kone bet kuo! Antra žavesio dalis – tofu maistingumas. Turintis dauuuuug baltymų jis tinka ir besportuojantiems, ir besidietinantiems, ar tiesiog paprastai veganaujantiems ar pieno produktų vengiantiems.
Antrasis paragautas buvo marinuotas tofu. Lūkesčiai buvo nedideli – mat anksčiau ragautiems marinuotiems tofu pritrūkdavo skonio, todėl pamarinuodavau juos antrąsyk. Vis dėlto šį kartą ko jau ko, bet skonio tikrai nepritrūko – – paragavusi kampuką nutariau transformuoti tofu gabalą į du tofu kepsnius bei tingius ofiso pietus. Jautėsi ten puikiai ir prieskoniukai, ir česnakiukai. O kas gali būti geriau tinginio dienai, nei greitai paruošiamas, Skaityti toliau…

Via:: Ką valgo veganai?