13 Mar

Čili troškinys su saldžia bulvę

Šis troškinys labai skanus, tačiau palikus ją kitai dienai jis dar skaniasnis tampa. Mūsų šeimai jis labai patiko. Tikrai gaminsime ne kartą. O kas mėgstate čiliukus, tai šis maloniai sušildys ir jus.

Receptas:

Kepimui:
3 vnt saldžios bulvės
1 a.š kajeno pipiro (nemėgstate aštriau dėkite mažiau)
1 a.š druskos
1 a.š kumino
1 a.š ceilono cinamono
2 a.š rūk. paprikos miltelių
2 v.š alyv. aliejaus

Virimui:
1 v.š alyv. aliejaus
1 vnt didelės raudonos paprikos
400 ml konservuotų pupelių
400 ml konservuotų kukurūzų
400 ml virtų avinžirnių
1 a.š pipirų mišinio
1 a.š druskos
1,5 l filtruoto vandens
200ml pomidorų pastos

Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180 temp.
2. Saldžią bulvę nulupti.
3. Į kepimo formą dėkite smulkintą saldžią bulvę, berti prieskonius, pilti aliejų ir išmaišyti.
4. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30min, 180temp.
5. Į puodą pilkite aliejaus ir papriką. Pakepinkite.
6. Pilkite pupeles, kukurūzus, avinžirnius.
7. Berkite prieskonius.
8. Pilkite vandenį ir pastą. Išmaišykite.
9. Virkite apie 20min.
10. Į išvirtą troškinį dėkite iškeptas bulves.
11. Išmaišykite.
12. Pavirkite kelias minutes.

Skanaus!

Skaityti toliau…

Via:: Vegan Pipiras