11 Mar

Niujorkietiški beigeliai

Įgyvendinusi seną norą – grįžti į Niujorką – ir nusipirkus ten šiai vasarai bilietus – įnešiau daugiau Niujorko ir į savo virtuvę. Žinia, vienas labiausiai Didįjį Obuolį garsinančių maistų yra žymieji

Reikės:

minkštų riestainių (skaitykite sudėtį!)
kreminio augalinio sūrelio
šviežių svogūnų laiškų

Paruošti tokį amerikietišką užkanduką – paprasčiau nei paprasta. Beigelį galima valgyti arba šiltą, arba šaltą. Šiltam reiktų perpjautą riestainį paskrudinti skrudintuvėje arba orkaitėje, o jei tinka ir šaltoji versija – tiesiog tepti ant viršaus kreminio sūrelio (naudojau Sheese Original), uždėti kelias riekeles veg-lašišos (receptas čia) bei pabarstyti ant viršaus smulkintų svogūnų laiškų. Galima suvožti riestainį, susipakuoti ir neštis darban ar į paskaitas. Galima vežtis į kelionę ir valgyti kur prisėdus pakeliui į kelionės tikslą. O galima tiesiog čiupti riekelę to skanėsto bei sukramsnoti čia ir dabar.
Skanaus!

Skaityti toliau…

Via:: Ką valgo veganai?