13 Jun

Veganiška kiaušinienė

Laba diena. Po trijų dienų gausiu du bakalauro diplomus, tad pagaliau pailsėjusi ir savo puikios internetinės draugės Gretos paskatinta nusprendžiau atnaujinti blogo egzistavimą. Atsiprašau už ilgą pertrauką, bet neturėjau jėgų ir laiko suderinti baigiamuosius darbus ir gaminimą/fotografavimą/taisymą/receptų rašymą, tad teko paskirstyti prioritetus, bet tikiu, kad jūs labai neliūdėjot ir toliau valgėt bent kažkiek augalinio maisto, kuris buvo bent kažkiek skanus. O dabar galėsit valgyt dar daugiau ir dar skaniau, nes prigalvojau visokių receptų ir pateikimo būdų, kad sužadinčiau jūsų norą gaminti ir tai būtų skanu ir paprasta, nes pastebėjau, kad followinu daugybę gražaus maisto blogų, bet beveik nieko iš ten negaminu, nežinau, kas tai per fenomenas ir ar taip yra tik man, bet smegenys pačios suskirsto receptus į gražius ir į gamintinus.

Šiandien ryte ruošiau savo dažniausią pusryčių patiekalą, veganišką kiaušinienę/tofinienę. Kelis kartus rašiau jos receptą iš akies ir FB bloge, bet kadangi vis vien sulaukiu klausimų, kaip ją tiksliai pagaminti, tai nusprendžiau parašyti receptą, kad nereikėtų skrolint ir ieškoti kažkur komentaruose.

PS teksto bus daug, nes pagalvojau visokių dalykų papasakoti, bet Skaityti toliau…

Via:: Ne vištienos kepsnelis